مرکز سفارشات تلفنی
مقالات
/
آموزش آشپزی
/

کباب هندی با گوشت گاو

date_range
29 آبان 1402
visibility
42

 

کباب هندی را با گوشت گاو و طعم خوش هندی، تجربه کنید. باتوجه به اینکه در ایران از روشهای مرسوم و متدوالی برای پخت گوشت استفاده میشود، اگر فردی بخواهد غذایی متفاوت با گوشت بپزد، ممکن است ایدههای چندانی به ذهنش نرسد و انتخابهای متنوعی نداشته باشد. در این مقاله سعی کردیم شما را با نوعی غذای جدید و خوشطعم هندی که دارای دستور پخت و مواد لازمی در دسترس است آشنا کنیم. بنابراین اگر به دنبال یافتن راهی متفاوت برای پختن گوشت هستید تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

چرا این دستور پخت یکی از بهترین روشهاست؟

این غذا با گوشت گاو و ادویههای خوشطعم، تجربه‌های بینظیر از طعمهای هندی در ذهن شما، دوستان و خانواده به جا می‌گذارد. درست کردن این غذای لذیذ و متفاوت ساده است و برای کسانی که می‌خواهند پختن غذاهای هندی را آغاز کنند بهانه خوبی است.

نکاتی در مورد تهیه کباب هندی با گوشت گاو:

وقتی صحبت از درست کردن کباب گوشت گاو هندی می‌شود، باید چند نکته را رعایت کنید تا مطمئن شوید در نهایت غذایی خوشمزه و دلچسب منتظر شماست. به عنوان اولین نکته، بهتر است از گوشت گاو با کیفیت بالا استفاده کنید و آن را برای چند ساعت یا حتی یک شب در مواد طعمدهنده (مرینیت) بخوابانید. همچنین گوشت گاو را به همراه سبزیجات خرد کنید تا حالت خمیری شکل به خود بگیرد، در غیر این صورت مواد کباب هندی شما به سیخ نمی‌چسبند. زمانی که نوبت به اضافه کردن چاشنی میرسد، از اضافه کردن ادویه‌های مختلفی مانند زیره، گشنیز، زردچوبه و ... نهراسید و حتما ترکیب متفاوت ادویه‌ها را آزمایش کنید. اگر از سیخ‌های چوبی استفاده می‌کنید، حتما قبل از استفاده آنها را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید تا از سوختن آنها روی گریل جلوگیری شود. حدود 10 تا 12 دقیقه برای آماده شدن کباب‌ها زمان لازم است. بهتر است هر از چندگاهی کباب‌ها را بچرخانید تا به میزان کافی پخته شوند. برای این که طعم واقعی کباب‌ها را بچشید، می‌توانید آنها را به شکل گرم و با یک چاشنی تند و تیز سرو کنید.

کباب هندی با مخلفات:

برای چشیدن طعم کباب هندی عالی و خوشمزه، لازم است آن را با غذاهای جانبی میل کنید تا ذائقه شما سفری تمام عیار به سمت غذاهای هندی تند و تیز طی کند. یکی از ترکیبات کلاسیک کباب در هند، رایتا است. رایتا یک مایع خوشمزه و خنک‌کننده بر پایه ماست است که حرارت ادویه‌های موجود در گوشت را متعادل می‌کند. یکی دیگر از ترکیبات جانبی معروف، چاتنی است که یک چاشنی تند و خوشطعم در انواع مختلف است. چاتنی نعناع یک انتخاب همیشگی برای کباب در هند است، چرا که طعم شگفت‌انگیز و با طراوتی به غذا می‌دهد. چاتنی تمرهندی گزینه شیرین‌تری است که به خوشمزگی در کنار کباب‌های تند سرو می‌شود و چاتنی انبه طعمی استوایی به کباب می‌بخشد. اگر میل به مصرف غذاهای جانبی خوشمزه‌تر و جالب‌تری به همراه کباب تند هندی دارید، می‌توانید از بریانی که یک غذای برنجی معطر است، استفاده کنید. ناگفته نماند که بریانی مملو از ادویه‌ها و مواد معطری مانند زعفران است. از طرفی دیگر، می‌توانید یک سالاد ساده از ترکیب خیار ترد و گوجه‌فرنگی آبدار، همراه با مقداری آبلیمو و نمک تهیه کنید و همراه با غذا میل کنید.

مهم نیست که کدام یک از مخلفات گفته شده را انتخاب می‌کنید، نکته مهم این است که بین طعم‌های تند و تیز کباب‌ها با مخلفات کنار آنها تعادل ایجاد کنید و کبابی مملو از طعم‌های متضاد و مکمل نوش‌جان کنید.

روش‌های خلاقانه و متفاوت برای سرو کباب هندی:

تفاوتی ندارد که به چه شکلی کباب هندی خود را تهیه کرده‌اید، مطمئناً این غذا در بین دوستان و خانواده شما محبوب و به یادماندنی به شمار می‌آید، اما اگر می‌خواهید آنها را بیشتر تحت تأثیر قرار دهید، بهتر است از روش‌های خلاقانه زیر برای سرو کباب هندی خوش‌طعم خود استفاده کنید:

  • کباب‌ها را از سیخ خارج کرده و آنها را در کنار انواع سس‌ها به عنوان مخلفات سرو کنید. این یک گزینه عالی برای سرو کردن غذا به سبک بوفه است.
  • می‌توانید کباب‌ها را به شکل ساندویچ به همراه سس‌ها و سبزیجات معطر و تازه بپیچید و نوش‌جان کنید.
  • یک روش خلاقانه دیگر برای سرو کباب هندی این است که از آن به عنوان یک رویه پروتئینی برای سالاد مورد علاقه خود استفاده کنید و همراه با یک سس خوش‌طعم و سبزیجات معطر، این وعده غذایی جانانه را میل کنید.

مواد لازم و جایگزین برای تهیه کباب هندی (برای 4 نفر):

با استفاده از مقدار و لیست مواد اولیه‌ای که در زیر قید می‌کنیم، می‌توانید این کباب خوشمزه را تهیه کنید:

  • نیم کیلوگرم گوشت چرخ‌کرده گاو، یا ترکیب گوشت گاو و گوسفند
  • 1 عدد پیاز بزرگ خردشده
  • 2 عدد سیر بزرگ خردشده
  • حدود 8 سانتیمتر زنجبیل تازه رنده‌شده
  • 2 عدد فلفل سبز ریز خردشده (با توجه به ذائقه خود مقدار آن را تنظیم کنید)
  • 1/2 فنجان گشنیز خرد شده
  • 1/4 فنجان برگ نعناع خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری آرد بیسان
  • 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده
  • 1/2 قاشق چایخوری گارام ماسالا
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو برای سرو
  • 2 قاشق غذاخوری روغن برای پخت و پز
  • 1/4 فنجان چاتنی نعناع یا سس ماست برای سرو

دستور پخت:

  1. گوشت چرخ‌کرده، پیاز و سیر خردشده، زنجبیل رنده‌شده، فلفل سبز، گشنیز، برگ نعناع، آرد، زیره، گشنیز آسیاب‌شده، گارام ماسالا، پودر فلفل قرمز و نمک را به نسبتی که در مواد لازم ذکر کردیم، با هم در ظرفی مخلوط کرده و خوب به هم بزنید تا یکدست شوند.
  2. مخلوط به دست آمده از مرحله قبل را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. این مرحله از آماده‌سازی غذا به ترکیب شدن طعم‌ها و سفت شدن مخلوط کمک می‌کند و به هنگام به سیخ کشیدن، فرم دادن به کباب‌ها را آسانتر می‌کند.
  3. پس از استراحت مخلوط، مقداری از آن را بردارید و به شکلی صاف و کشیده با استفاده از دست شکل دهید و در سیخ کباب قرار دهید.
  4. روغن را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، کباب‌ها را داخل تابه قرار دهید و حدود 5 دقیقه از هر طرف کباب تا زمانی که قهوه‌ای و پخته شوند به گریل کردن ادامه دهید.
  5. کباب‌ها را از تابه خارج کنید و در ظرف سرو قرار دهید. برای داشتن طعمی باطراوت و دوست‌داشتنی، مقداری آبلیمو روی کباب‌ها بریزید.
  6. در آخرین مرحله، کباب‌های تند و تیز خوشمزه هندی را داغ و با چانتی نعناع، سس ماست و یا دیگر مخلفاتی که گفتیم، مانند بریانی یا نان و برنج و... نوش‌جان کنید.

نکات مهم:

  • برای ساختن مرینیت یا طعم‌دهنده، می‌توانید به جای ماست ساده از ماست یونانی استفاده کنید. اگر آبلیمو ندارید نیز می‌توانید از آب لیموترش تازه برای افزودن طعم به این کباب خوشمزه استفاده کنید.
  • با افزایش یا کاهش مقدار فلفل سبز و پودر فلفل قرمز استفاده شده در دستور غذا، این امکان وجود دارد که میزان تندی این کباب‌های خوشمزه را بر اساس ذائقه خودتان کنترل نمایید.

کلمات کلیدی:

#غذا #کباب #کباب_تند #کباب_هندی #غذا_با_گوشت_چرخ_کرده #دستور_پخت_کباب #غذای_ساده_و_سریع #دستور_پخت_کباب_با_گوشت_چرخ_کرده #طرز_تهیه_کباب #طرز_تهیه_کباب_با_گوشت_چرخ_کرده #طرز_تهیه_کباب_در_تابه

 

اگر علاقه دارید که دستور پخت لازانیا - غذای ایتالیایی با گوشت چرخ‌کرده بسازید، صفحه ما را در اینجا بررسی کنید.

برای دیدن دیگر غذاها و دستورها، اینجا کلیک کنید.