مرکز سفارشات تلفنی
مقالات
/
آموزش آشپزی
/

دستور پخت لازانیا - غذای ایتالیایی با گوشت چرخ‌کرده

date_range
28 آبان 1402
visibility
51

 

لازانیا یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که ریشه‌ای ایتالیایی دارد و در سراسر جهان به عنوان غذایی خوش‌طعم و مزه معروف است. در این مقاله، دستورپختی آسان و راحت برای لازانیا با سس گوشت به عنوان یک ماده اصلی در این غذای خوش رنگ و بو ارائه شده است. این غذا، برای مهمانی‌ها یا جمع‌های خانوادگی مناسب است.

راز شگفت‌انگیز بودن دستورپخت لازانیای کلاسیک ما:

در این دستورپخت، برای طعم و مزه بهتر و دل‌انگیزتر مقداری شکر به سس آن اضافه می‌کنیم و از پنیر بیش‌تری به نسبت دستورالعمل‌های رایج لازانیا استفاده می‌نماییم. تفاوت‌های دیگری نیز وجود دارد که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت.

دستور پخت:

قابلمه‌ای را به اندازه کافی پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید، تا به جوش بیاید، سپس نودل‌های لازانیا را به آن اضافه کنید تا بپزند. برای این که نودل‌ها به هم نچسبند به ازای هر دو لیتر آب 1 قاشق غذاخوری نمک بریزید. زمانی که آب در حال گرم شدن است، سس آن را آماده کنید.

در یک تابه بزرگ 2 قاشق چای‌خوری روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه‌ای شود. پس از این که گوشت‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از تابه خارج کنید و در ظرفی بریزید و کنار بگذارید. سپس، مقدار کمی روغن داخل تابه بریزید و فلفل دلمه‌ای و پیاز خرد شده را به آن اضافه نمایید. 4 تا 5 دقیقه صبر کنید تا پیازها شفاف شوند و فلفل‌ها نرم شوند. سیر خرد شده را اضافه کنید و حدود نیم دقیقه تفت دهید. سپس گوشت چرخ‌کرده سرخ شده را به تابه برگردانید، هم بزنید تا مخلوط شوند، حرارت را کم کنید و اجازه دهید 5 دقیقه دیگر بپزند.

مخلوط گوشت چرخ‌کرده و پیاز و … را به یک قابلمه 3 تا 4 لیتری منتقل کنید. گوجه‌فرنگی خردشده، سس گوجه‌فرنگی و رب گوجه‌فرنگی را به قابلمه اضافه کنید.

جعفری، پونه کوهی و چاشنی ایتالیایی را اضافه کنید و مقدار آن را بر اساس سلیقه خود تنظیم کنید. برای طعم دادن بهتر، پودر سیر را به میزان لازم بپاشید.

بسته به میزان طعم ترشی گوجه‌فرنگی‌هایی که اضافه می‌کنید، میزان شکری که استفاده می‌کنید متفاوت خواهد بود که طعم خوش ملس و مد نظرتان را با چشیدن آن می‌توانید متوجه شوید. سپس این سس خوش‌طعم و مزه لازانیا را روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس حرارت آن را کم کنید و اجازه دهید به مدت 15 تا 45 دقیقه بپزد و دم بکشد. هر از چند گاهی آنها را هم بزنید تا به کف قابلمه نچسبند. سپس از روی حرارت بردارید.

در مرحله بعدی نودل‌های خشک را در قابلمه آب‌جوشی که در آن نمک ریختید بریزید و هم بزنید. در زمان پخته شدن نودل‌ها، آب آن‌ها باید پیوسته در حال جوشیدن باشد تا به هم نچسبند. پس از آماده شدن آن را در آبکش بریزید و با آب خنک بشویید. نودل‌هایی را که فکر می‌کنید به هم چسبیده‌اند به آرامی از هم جدا کنید.

روی کاغذ آشپزی مقداری روغن زیتون بزنید و ورقه‌های لازانیا آبکش شده را روی آن قرار دهید و آن‌ها را کمی به روغن زیتون آغشته کنید تا به هم نچسبند.

فر را تا دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. لازانیا را در یک ظرف دیواره‌دار بچینید، سپس حدود یک فنجان سس بریزید و آن را کف ظرف پخش کنید. سپس یک ردیف نودل لازانیا روی سس‌ها بچینید. مقداری پنیر موزارلا بریزید، و این مراحل را تکرار کنید تا نودل‌های لازانیا و سس‌ها تمام شوند. سپس، روی آخرین لایه لازانیا باقی‌مانده سس‌ها را بریزید و تمام پنیرهای باقی‌مانده را روی سطح آن بریزید. ظرف لازانیای خوشمزه را در فر قرار دهید و در دمای 375 درجه فارنهایت، به مدت 45 دقیقه آن را بپزید و به شکل گرم نوش جان نمایید.

نکات پایانی:

پس از اتمام پخت لازانیا، آن را به مدت کوتاهی بخشیده و سپس برش‌های مربعی کوچکتری از آن برداشته و در سروینگ پلیت قرار دهید. از روی هر برش لازانیا یک عدد ریز پنیر موزارلا بپاشید تا ظاهر زیباتری به آن ببخشید.

با آماده کردن یک سالاد تازه و سبز، لحظات لذت‌بخشی را در کنار لازانیا سپری کنید. این لحظات یادگاری خواهند شد و تازه‌ترین و بهترین مواد اولیه لازانیا باعث خواهند شد تا هر قاشقی از آن لذت بخش‌تر از قبل باشد.

برای دیدن دیگر غذاها و دستورها، اینجا کلیک کنید.

اگر به دنبال بهترین گوشت هستید، اینجا را بررسی کنید.

کلمات کلیدی: #آشپزی #دستور_پخت_غذا #دستور_پخت_لازانیا #غذای_ایتالیایی #غذا_با_گوشت_چرخ_کرده #پخت_لازانیا_در_منزل #لازانیا

منبع: Simply Recipes

اگر علاقه دارید که کدو شکم پر بسازید، صفحه ما را در اینجا بررسی کنید.

برای دیدن دیگر غذاها و دستورها، اینجا کلیک کنید.