کدوی شکم پر یک غذای خوشمزه و متفاوت به سبک خاورمیانهای است که برای دوستداران کدو غذایی منحصر به فرد به شمار میآید. این غذا از کدو به عنوان ظرفی برای پر کردن آن با برنج، گوشت چرخکرده، گوجهفرنگی، سبزیجات و ... استفاده میشود.
اگر به دنبال بهترین گوشت هستید، میتوانید از https://2015.ir دیدن فراهمی نمایید.
این غذای خوشمزه، طعمی شرقی و نوستالژی دارد که ما را به یاد دوران کودکیمان میاندازد.
کدو سبز از آن دسته مواد غذایی است که چه کباب شود، در تابه سرخ شود، به همراه گوجه میل شود، یا آن که شکم آن پر شود و یا به هر شکل دیگری که سرو شود، دوست داشنی و خوشطعم است و طرفداران خاص خودش را دارد.
کدوی شکمپر یک غذای خوشمزه برای ضیافتهای بزرگ است که در خاورمیانه برای شامها و مهمانیهای خاص سرو می شود.
برای شروع، داخل کدوها را با استفاده از هسته گیر سبزیجات خالی می کنیم و سپس آنها را با برنج، گوشت چرخکرده گاو یا گوسفند و سایر مواد پر میکنیم.
شاید در نگاه اول آماده کردن این غذا سخت به نظر بیاید اما آنقدر هم سخت نیست و راحتتر از آنچه که فکر میکنید آماده می شود و بسیار خوشمزه است به طوری که ارزش هر تلاشی برای پختن را دارد.
کف یک تابه بزرگ و عمیق مقدار کمی روغن بریزید، گوجه فرنگی های باقی مانده را برش بزنید و کف تابه پهن کنید، سپس برش های پیاز و کدو سبز را اضافه کنید و به مقدار دلخواه نمک و فلفل بپاشید.
با استفاده از دستانتان گوجهها و کدوهای خالی شده را با موادی که برای درون کدوها آماده کردید تا حدود سه چهارم آن ها، پر کنید تا برنج ها اندکی فضا به هنگام پخته شدن داشته باشند زیرا همانطور که می دانید برنج پس از پخته شدن منبسط می شود.
در ظرفی که برای پختن این غذای خوشطعم و رنگ انتخاب کردهاید، گوجههای شکمپر را در وسط و کدوها را در اطراف آن بچینید. بهتر است کدوها را در حالت مایل قرار دهید تا هم در ظرف به آسانی بسته شود و هم مایع کمتری برای پخته شدن نیاز داشته باشد. پس از چیدن گوجهها و کدوهای خوشمزه وقت اضافه کردن مایع پخت به آنهاست که شامل آب، سس گوجه فرنگی، نمک و فلفل است.
تابه را روی حرارت قرار دهید تا مایع آن شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را به میزان متوسطی کاهش دهید و در ظرف را قرار دهید و اجازه دهید به مدت 50 دقیقه بپزند تا کدوها نرم شوند و مواد خوش طعم داخل آن ها پخته شود. پس از پخته شدن آنها را در ظرفی که میخواهید غذا را در آن سرو کنید قرار دهید و مایع این غذای شرقی خوشطعم را روی کدوها و گوجه های شکمپر بریزید.
با ما همراه شوید و تجربیات و نظرات به اشتراک بگذارید.
اگر به دنبال چیز دیگری هم هستید، حتماً صفحه زرشک پلو با مرغ را بررسی کنید.