مرکز سفارشات تلفنی
مقالات
/
آموزش آشپزی
/

کدو شکم پر: غذای خاورمیانه‌ای با ترکیب منحصر به فرد

date_range
21 آبان 1402
visibility
84

کدو شکم پر: غذای خاورمیانه‌ای با ترکیب منحصر به فرد

کدوی شکم پر یک غذای خوشمزه و متفاوت به سبک خاورمیانه‌ای است که برای دوست‌داران کدو غذایی منحصر به فرد به شمار می‌آید. این غذا از کدو به عنوان ظرفی برای پر کردن آن با برنج، گوشت چرخ‌کرده، گوجه‌فرنگی، سبزیجات و ... استفاده می‌شود.

اگر به دنبال بهترین گوشت هستید، می‌توانید از https://2015.ir دیدن فراهمی نمایید.

این غذای خوشمزه، طعمی شرقی و نوستالژی دارد که ما را به یاد دوران کودکیمان می‌اندازد.

کدو سبز از آن دسته مواد غذایی است که چه کباب شود، در تابه سرخ شود، به همراه گوجه میل شود، یا آن که شکم آن پر شود و یا به هر شکل دیگری که سرو شود، دوست داشنی و خوش‌طعم است و طرف‌داران خاص خودش را دارد.

کدوی شکم‌پر یک غذای خوشمزه برای ضیافت‌های بزرگ است که در خاورمیانه برای شام‌ها و مهمانی‌های خاص سرو می شود.

برای شروع، داخل کدوها را با استفاده از هسته گیر سبزیجات خالی می کنیم و سپس آن‌ها را با برنج، گوشت چرخ‌کرده گاو یا گوسفند و سایر مواد پر می‌کنیم.

شاید در نگاه اول آماده کردن این غذا سخت به نظر بیاید اما آن‌قدر هم سخت نیست و راحت‌تر از آن‌چه که فکر می‌کنید آماده می شود و بسیار خوشمزه است به طوری که ارزش هر تلاشی برای پختن را دارد.

آموزش گام به گام کدو شکم پر:

  1. در یک کاسه بزرگ، مواد پرکننده کدو را که شامل برنج، گوشت چرخ کرده، جعفری تازه، شوید، گوجه‌فرنگی خرد‌شده، آب، روغن زیتون و ادویه است، با دست مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند. حالا سطح سه گوجه را بردارید و درون آن‌ها را خالی کنید. خالی شدن درون گوجه‌ها با استفاده از قاشق یا هر وسیله مشابه دیگری می‌تواند انجام شود.
  2. سپس با یک چاقو قسمت بالای کدوها را جدا کنید، هر کدو را از وسط نصف کنید تا کدوهای کوتاه‌تری برای پر کردن درست شوند.
  3. حالا باید کدوها را خالی کنید تا جا برای مواد داخل کدو باز شود. دقت کنید که فقط سه چهارم ارتفاع کدوها را خالی کنید و حواستان باشد که تا انتهای کدو را خالی نکنید. به هنگام خالی کردن کدوها، هسته گیر را بچرخانید و هسته یا قلب کدوها را بیرون بیاورید. این کار را تا چندین بار انجام دهید و به آرامی کناره های کدوسبز را بتراشید تا جایی که هر کدو را خالی کنید و فضای مناسب و به اندازه ای برای مواد داخل آن ایجاد کنید. فقط به اندازه حدودا یک سانتی متر لبه کدو سبزها را باقی بگذارید.

کف یک تابه بزرگ و عمیق مقدار کمی روغن بریزید، گوجه فرنگی های باقی مانده را برش بزنید و کف تابه پهن کنید، سپس برش های پیاز و کدو سبز را اضافه کنید و به مقدار دلخواه نمک و فلفل بپاشید.

با استفاده از دستانتان گوجه‌ها و کدوهای خالی شده را با موادی که برای درون کدوها آماده کردید تا حدود سه چهارم آن ها، پر کنید تا برنج ها اندکی فضا به هنگام پخته شدن داشته باشند زیرا همان‌طور که می دانید برنج پس از پخته شدن منبسط می شود.

در ظرفی که برای پختن این غذای خوش‌طعم و رنگ انتخاب کرده‌اید، گوجه‌های شکم‌پر را در وسط و کدوها را در اطراف آن بچینید. بهتر است کدوها را در حالت مایل قرار دهید تا هم در ظرف به آسانی بسته شود و هم مایع کمتری برای پخته شدن نیاز داشته باشد. پس از چیدن گوجه‌ها و کدوهای خوش‌مزه وقت اضافه کردن مایع پخت به آن‌هاست که شامل آب، سس گوجه فرنگی، نمک و فلفل است.

تابه را روی حرارت قرار دهید تا مایع آن شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را به میزان متوسطی کاهش دهید و در ظرف را قرار دهید و اجازه دهید به مدت 50 دقیقه بپزند تا کدوها نرم شوند و مواد خوش طعم داخل آن ها پخته شود. پس از پخته شدن ‌آن‌ها را در ظرفی که می‌خواهید غذا را در آن سرو کنید قرار دهید و مایع این غذای شرقی خوش‌طعم را روی کدوها و گوجه های شکم‌پر بریزید.

مواد لازم برای پر کردن داخل کدو:

  • نصف فنجان برنج دانه بلند آب‌کشی شده
  • 250 گرم گوشت چرخ‌کرده بدون چربی
  • 1 عدد پیاز کوچک رنده شده
  • یک سوم لیوان جعفری خردشده
  • یک سوم فنجان شوید خرد شده
  • 1 قوطی گوجه فرنگی خرد شده
  • نصف فنجان آب
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • مقدار کمی فلفل دلمه‌ای
  • یک قاشق چای‌خوری پودر سیر
  • نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای کدو:

  • 4 عدد گوجه فرنگی بزرگ ( 3 عدد برای پر کردن شکم و 1 عدد برای خلال شدن)
  • 1 پیاز کوچک حلقه حلقه شده
  • 250 گرم کدو‌سبز متوسط
  • 1 قوطی سس گوجه‌فرنگی
  • سه چهارم فنجان آب

نحوه پخت:

  1. در یک کاسه بزرگ مواد پرکننده برای داخل کدوها را با دست مخلوط کنید تا یک‌دست شوند.
  2. سپس روی سه گوجه‌فرنگی را بردارید و درون آن‌ها را خالی کنید تا فضایی برای پرکردن آن‌ها ایجاد شود.
  3. سپس با چاقو قسمت بالای کدوها را نیز بردارید و حدود 4/3 آن‌ها را خالی کنید و مطمئن شوید که تا انتهای آن‌ها را خالی نکنید.
  4. مواد قیمه‌ای که برای درون کدوها آماده کردید را تا حدود 4/3 درون گوجه‌ها و کدوها بریزید.

با ما همراه شوید و تجربیات و نظرات به اشتراک بگذارید.

اگر به دنبال چیز دیگری هم هستید، حتماً صفحه زرشک پلو با مرغ را بررسی کنید.