در راهنمای خرید گوشت گاو به نکاتی اشاره میشود که با دانستن و بهکارگیری آنها میتوان با اطمینان خرید کرد. خرید گوشت گاو به نسبت دیگر گوشتهای قرمز از تقاضای کمتری برخوردار است؛ بههمین منظور اگر افراد با نحوه تشخیص گوشت گاو تازه آشنا نباشند، ممکن است به اشتباه گوشت کهنه یا ناسالم را خریداری کنند. گوشت گاو نر تازه و سالم، سرشار از پروئین بوده که مصرف آن میتواند شما را از خوردن مکملهای غذایی بینیاز کند. برای روش تشخیص گوشت سالم گاو از گوشت کهنه و مقایسه گوشت گوسفند با گاو در ادامه با ما همراه باشید؛ همچنین خواص، مضرات و نحوه مصرف گوشت قرمز گاو نیز از دیگر مواردی است که در این مطلب به آن پرداختهایم.
ارزش غذایی گوشت گاو به نسبت دیگر انواع گوشت قرمز بیشتر است. اما برای بهرهمندی از خواص آن باید دقت کنید که این ماده غذایی تازه و سالم باشد. از اینرو توصیه میشود انواع گوشت قرمز، بهخصوص گوشت قرمز گاو را از قصابیهای معتبر مانند فروشگاه پروتئین ۲۰۱۵ مشهد خریداری کنید. خواص گوشت تازه و سالم گاو به شرح زیر است.
خرید گوشت قرمز گاو را زمانی میتوانید با خیال راحت انجام دهید که بایدها و نبایدهای تازه بودن گوشت قرمز گاو را بدانید. موارد زیر نکاتی از راهنمای خرید گوشت گاو هستند که برای خریدی مطمئن باید به آنها توجه کنید.
گوشت گوسفند و گاو در نگاه اول بسیار شبیه به یکدیگر هستند. اما اگر قبل از خرید، راهنمای خرید گوشت گاو و گوسفند را جداگانه بررسی کنید، تشخیص آنها از یکدیگر بسیار آسان میشود. توجه به رنگ، میزان بافت چربی و قیمت، مواردی هستند که قبل از خرید و پخت به شما کمک میکند این دو نوع گوشت را با یکدیگر مقایسه کنید.
سطح گوشت گوسفند قرمز رنگ است، در حالیکه گوشت تازه گاو رنگ تیرهتری به نسبت آن دارد. بافت گوشت گوسفند نرمتر و لطیفتر بوده و معمولا چربی بیشتری به آن چسبیده است. پروتئینی که در گوشت سالم گاو وجود دارد موجب شده تا به نسبت گوشت گوسفند از چربی کمتری برخوردار باشد. خواص گوشت گاو نر و ماده به نسبت گوشت گوسفند بیشتر است، اما تقاضا برای خرید کمتر است. به همین دلیل قیمت پایینتری به نسبت دیگر انواع گوشت در بازار برای آن تعیین میکنند.
طعم گوشت گاو لذیذ بوده و میتوان مانند دیگر گوشتهای قرمز و سفید آن را به روشهای مختلف پخت. به دلیل چربی کمی که در گوشت سالم گاو وجود دارد آبپز کردن آن توصیه نمیشود. اما دو روش کبابی و سرخ کردن گوشت قطعه شده به همراه چاشنیهایی با طبع گرم، انتخابهای خوبی برای پخت این نوع گوشت هستند. مخلوط گوشت چرخ کرده گاو و شتر نیز برای درست کردن کباب کوبیده، ترکیب ایدهآلی است؛ زیرا طبع گرم گوشت شتر، سردی گوشت قرمز گاو را خنثی میکند. البته مهم است که گوشت شتر و گاو هردو سالم و تازه باشند. برای تشخیص گوشت سالم شتر نیز پیشنهاد میکنیم به راهنمای خرید گوشت شتر مراجعه کنید.
درست است که خواص گوشت گاو به دلیل ویتامینها و مواد مغذی که در آن وجود دارد زیاد است، اما توصیه میشود که انواع گوشت قرمز به خصوص گوشت قرمز گاو را در حد متعارف یعنی هفتهای یک بار مصرف کنید. زیرا طبع گوشت گاو نر و ماده سرد است؛ از اینرو مصرف غذاهای با طبع سرد منجر به ضعف و بیحالی، دردهای استخوان، دلدرد، نفخ شکم و... میشود. برای جلوگیری از این مشکلات در زمان طبخ و مصرف باید از مصلح گوشت گاو استفاده کنید. زنجبیل و فلفل، دو ادویهای هستند که برای مزهدار کردن و رفع سردی گوشت این حیوان توصیه میشود.
اغلب هدف از خرید و مصرف گوشت قرمز گاو دریافت مواد معدنی و مغذی است که در آن وجود دارد. این موضوع تنها زمانی اتفاق میافتد که گوشت خریداری شده سالم و معتبر باشد؛ در نتیجه بهتر است بگوییم بهترین راهنمای خرید گوشت گاو، متصدیان باجه فروش در قصابیها و مراکز معتبری هستند که فروش انواع گوشت را انجام میدهند. فروشگاه آنلاین پروتئین ۲۰۱۵، همه روزه از ساعت ۸ الی ۲۰، پاسخگو سوالات شما درباره خرید انواع گوشت است. پس از دریافت پاسخ سوالات خود از سوی مشاوران این مجموعه، با ثبت سفارش در وبسایت میتوانید محصولات خود را درب منزل تحویل بگیرید. حال که با خواص گوشت گاو نر و ماده آشنا شدید، لازم است در انتها یادآوری کنیم که مصرف آن را در برنامه غذایی خود بگنجانید.