مرکز سفارشات تلفنی
مقالات
/
آموزش آشپزی
/

طرز تهیه و دستور پخت شنیسل مرغ

date_range
03 اسفند 1400
visibility
867

شنیسل مرغ از دسته غذایی هاست که طرفداران زیادی دارد و برای خوردن آن نیازی نیست به رستوران بروید و می‌توانید در منزل نیز به راحتی آن را درست کنید ، ما در این مقاله روش درست کردن این غذای خوشمزه را آموزش می‌دهیم. شنیسل مرغ یک غذای آلمانی است.

شنیسل مرغ

مواد لازم برای پخت شنیسل مرغ

سینه مرغیک عدد
آرد سفیدیک پیمانه
تخم مرغ دو عدد
آرد سوخاری   یک و نیم پیمانه
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
زغفران دم کرده یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز به مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
پاپریکایک قاشق غذا خوری
 آرد سوخاری  یک و نیم پیمانه
آب لیمو سه قاشق غذا خوری

مراحل تهیه شنیسل مرغ

برای تهیه شنسیل مرغ ، ابتدا باید سینه مرغ را شسته، سپس آن را به کمک یک چاقو به صورت ورقه ایی برش بزنید، سعی کنید برش های تان خیلی نازک باشد نه خیلی درشت باشد.

سینه های مرغی که برش زده اید را در یک نایلون فریزر بگذارید.

 برای این کار یک نایلون فریزر را از یک سمت برش بزنید و سپس فیله ها را داخل آن بگذارید.

فیله هایی را که در نایلون فریزر گذاشته اید را بوسیله بیفتک بکوبید تا نازک تر شود

ابتدا یک یا دو عدد پیاز را پوست بگیرید سپس بشویید و با رنده ریز رنده کنید و آب پیاز ها را بگیرید ، حدود نصف پیمانه آب پیاز نیاز داریم.

فیله های کوبیده شده را در ظرفی مناسب بگذارید و سپس آب پیاز را به فیله ها اضافه کنید تا کامل فیله ها و آب پیاز مخلوط شود.

طرز تهیه شنیسل مرغ

در این مرحله آب لیمو را نیز به مرغ ها اضافه کنید.

یک قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده را که در مواد اولیه آورده بودیم و آماده کرده اییم را به مواد مرغ اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل سیاه را نیز به این مواد و ترکیب اضافه کنیئ و همه مواد را مرینت کنید.

در این مرحله مرغ ها را کاملا ماساژ دهید تا تمام موادی که آماده کرده‌ایم به خورد مرغ ها برود و سپس روی آن را سلفون بکشید و حدود دو ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا طعم دار شود.

2 عدد تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید و با استفاده از همزن تخم‌مرغ ها را هم بزنید تا کف کند، شما می‌توانید 2 قاشق غذا خوری آب سرد و کمی زعفران نیز به این ترکیب تخم مرغ اضافه کنید و دوباره به هم بزنید.

ادویه ها که شامل (نمک، فلفل، سیاه و قرمز، پاپریکا و پودر سیر می‌شود را به آرد سفید اضافه کنید و آرد را هم بزنید تا ادویه در آرد ترکیب شود.

هم اکنون مرغ ها را از یخچال خارج کنید. پس از گذشت چند دقیقه مرغ ها ابتدا در ظرف آرد بغلتانید.

مرغ های آردی شده را درون ظرف تخم مرغ ببرید و بغلتانید تا کاملا تخم مرغ به خورد مرغ ها برود.

 در این مرحله مقداری پنیر پارمیزان روی مرغ ها بریزید.

در ظرف دیگری پودر سوخاری تان را بریزید و مرغ ها را داخل آن بغلتانید.

مقداری آرد سوخاری روی سطح کارتان بریزید سپس مرغ ها را روی پودرهای سوخاری بگذارید و یک نایلون فریزر روی مرغ های بیندازید ، سپس با وردنه مرغ ها را صاف کنید.

به میزان لازم روغن در تابه بریزید و روی حرارت بالا گاز قرار دهید تا روغن داغ شود.

مرغ ها را در تابه بیندازید تا یک طرفش سرخ شود.

طرف دیگر مرغ را نیز سرخ کنید. زمانی که هر دو طرف سرخ شد مرغ ها را روی دستمال حوله ایی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

بعد از سرخ شدن شنسیل های شما آماده است ، و میتوانید این غذای بین المللی را با کمک آبلیموسس ، کاهو و جعفری تزیین کنید.

دستور پخت شنیسل مرغ

نکات مهم درباره شنیسل مرغ

  • اگه علاقه نداید از تخم مرغ برای کاور کردن شنیسل استفاده نکنید میتوانید به عنوان جایگزین از آب کاملا سرد استفاده کنید و مرغ ها را میتوانید بسته بندی و فریز کنید و در مواقع ضروری استفاده کنید.
  • آب پیاز باعث ترد و خوشمزه شدن شنیسل مرغ میشه، بنابراین آن را حذف و یا از پیاز خرد شده برای جایگزین استفاده نکنید.
  • در هنگام سرخ کردن شنیسل باید روغن را خوب داغ کنید تا لایه روی سینه جدا نشود.
  • هنگام سرخ کردن شنیسل شعله را کم کنید تا کاملا مغز پخت شود.
  • به روغنی که شنیسل ره سرخ می‌کنید 250 گرم کره اضافه کنید تا شنیسل ترد ترو خوشمزه‌تر شود.
  • شنیسل را با انواع سبزیجات خام، پخته و یا بخار پز تزیین و سرو کنید.
  • اگر مرغ ها مدت زیادی در مواد گفته شده خوابانده شود شنیسل شما خوشمزه تر می شود و بهتر است مرغ ها را از شب قبل در مواد بخوابانید.
  • برای ترد تر شدن شنیسل به جای پیاز از آب پیاز برای طعم دار کردن آن استفاده کنید.
  • برای اینکه شنیسل دلچسب تر شود به آرد سوخاری کمی پودر زعفران اضافه کنید.