شنیسل مرغ از دسته غذایی هاست که طرفداران زیادی دارد و برای خوردن آن نیازی نیست به رستوران بروید و میتوانید در منزل نیز به راحتی آن را درست کنید ، ما در این مقاله روش درست کردن این غذای خوشمزه را آموزش میدهیم. شنیسل مرغ یک غذای آلمانی است.
سینه مرغ | یک عدد |
آرد سفید | یک پیمانه |
تخم مرغ | دو عدد |
آرد سوخاری | یک و نیم پیمانه |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
زغفران دم کرده | یک قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پاپریکا | یک قاشق غذا خوری |
آرد سوخاری | یک و نیم پیمانه |
آب لیمو | سه قاشق غذا خوری |
برای تهیه شنسیل مرغ ، ابتدا باید سینه مرغ را شسته، سپس آن را به کمک یک چاقو به صورت ورقه ایی برش بزنید، سعی کنید برش های تان خیلی نازک باشد نه خیلی درشت باشد.
سینه های مرغی که برش زده اید را در یک نایلون فریزر بگذارید.
برای این کار یک نایلون فریزر را از یک سمت برش بزنید و سپس فیله ها را داخل آن بگذارید.
فیله هایی را که در نایلون فریزر گذاشته اید را بوسیله بیفتک بکوبید تا نازک تر شود
ابتدا یک یا دو عدد پیاز را پوست بگیرید سپس بشویید و با رنده ریز رنده کنید و آب پیاز ها را بگیرید ، حدود نصف پیمانه آب پیاز نیاز داریم.
فیله های کوبیده شده را در ظرفی مناسب بگذارید و سپس آب پیاز را به فیله ها اضافه کنید تا کامل فیله ها و آب پیاز مخلوط شود.
در این مرحله آب لیمو را نیز به مرغ ها اضافه کنید.
یک قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده را که در مواد اولیه آورده بودیم و آماده کرده اییم را به مواد مرغ اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل سیاه را نیز به این مواد و ترکیب اضافه کنیئ و همه مواد را مرینت کنید.
در این مرحله مرغ ها را کاملا ماساژ دهید تا تمام موادی که آماده کردهایم به خورد مرغ ها برود و سپس روی آن را سلفون بکشید و حدود دو ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا طعم دار شود.
2 عدد تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید و با استفاده از همزن تخممرغ ها را هم بزنید تا کف کند، شما میتوانید 2 قاشق غذا خوری آب سرد و کمی زعفران نیز به این ترکیب تخم مرغ اضافه کنید و دوباره به هم بزنید.
ادویه ها که شامل (نمک، فلفل، سیاه و قرمز، پاپریکا و پودر سیر میشود را به آرد سفید اضافه کنید و آرد را هم بزنید تا ادویه در آرد ترکیب شود.
هم اکنون مرغ ها را از یخچال خارج کنید. پس از گذشت چند دقیقه مرغ ها ابتدا در ظرف آرد بغلتانید.
مرغ های آردی شده را درون ظرف تخم مرغ ببرید و بغلتانید تا کاملا تخم مرغ به خورد مرغ ها برود.
در این مرحله مقداری پنیر پارمیزان روی مرغ ها بریزید.
در ظرف دیگری پودر سوخاری تان را بریزید و مرغ ها را داخل آن بغلتانید.
مقداری آرد سوخاری روی سطح کارتان بریزید سپس مرغ ها را روی پودرهای سوخاری بگذارید و یک نایلون فریزر روی مرغ های بیندازید ، سپس با وردنه مرغ ها را صاف کنید.
به میزان لازم روغن در تابه بریزید و روی حرارت بالا گاز قرار دهید تا روغن داغ شود.
مرغ ها را در تابه بیندازید تا یک طرفش سرخ شود.
طرف دیگر مرغ را نیز سرخ کنید. زمانی که هر دو طرف سرخ شد مرغ ها را روی دستمال حوله ایی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
بعد از سرخ شدن شنسیل های شما آماده است ، و میتوانید این غذای بین المللی را با کمک آبلیموسس ، کاهو و جعفری تزیین کنید.