مرکز سفارشات تلفنی
مقالات
/
آموزش آشپزی
/

آشنایی با انواع کباب و روش‌های طبخ آن‌ها

date_range
20 بهمن 1400
visibility
943

آموزش پخت انواع کباب

انواع کباب‌های ایرانی نه تنها در ایران بلکه در کشورهای دیگر نیز جزو محبوب‌ترین ها به شمار می‌آید، کباب یکی از پر طرفدار‌ترین غذا‌ها و پای ثابت اکثر مهمانی‌ها و دور همی‌ها و تفریح‌ها است، که در تهیه کباب معمولا از گوشت قرمز و سفید به صورت‌های مختلف استفاده می‌شود و در کنار پیاز و ادویه‌جات طعم دار شده به سیخ کشیده می شود و بر روی منقل‌کباب می‌شود و در دسته لذیذ‌ترین غذاهای جهانی است. که معمولا در وعده ناهار میلی می‌شود. در این مقاله به تعدادی از مدل‌های معروف و نحوه پخت آن می‌پردازیم.

کباب کوبیده

کباب کوبیده

یکی از خوشمزه‌ترین و پر طرفدارترین کباب‌ها در بین ایرانیان کباب کوبیده است، در تهیه گوشت کباب کوبیده از گوشت قلوه‌گاه گوسفند و یا راسته گوساله استفاده می‌کنند. اما گوشت گوسفند به مراتب بسیار بهتر است، زیرا کبابی که با گوشت گوساله درست می‌شود باعث درد معده می‌شود. برای تهیه این نوع کباب‌؛ یک کاسه مناست تهیه کنید و گوشت چرخ کرده را در آن بریزید. و با دست خوب ورز دهید تا که گوشت حالت چسبدگی به خود بگیرد سپس بر روی کاسه یک سلفون بکشید و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا خوب گوشت استراحت کند ، در مرحله بعد می‌توانید کباب‌ها را به سیخ بکشید و بر روی منقل کباب کنید و از خوردن آن لذت ببرید. 

کباب چنجه

 این کباب نیز یکی از کباب‌های است که بسیار پر طرفدار است، برای پخت آن بهتر است از گوشت سر دست گوسفند استفاده کنید، گوشت را پا ک کنید و بشویید ، سپس آن را بر روی تخته آشپزخانه با یک چاقوی تیز به اندازه 2 سانتی متر خرد کنید و به آن در ظرفی ریخته و روی آن پیاز رنده کنید و نمک و آبلیمو فلفل به آن اضافه کنید و در نهایت به سیخ کشیده و کباب کنید.

جوجه کباب

جوجه کباب

این نوع از کباب لذیذ به دو دسته با استخوان و بی استخوان تقسیم می‌شود ، خیلی‌ها ممکن است جوجه کباب را جزو دسته کباب به حساب نیاورند، اما این درست نیست ، زیرا طرقداران بسیاری دارد، برای درست کردن جوجه‌کباب در منزل ابتدا مرغ را بشویید و تمیز کنید، سپس با یک چاقوی تیز قسمت‌های استخوانی مرغ را تکه تکه کنید و در یک کاسه بریزید، و به آن آبلیمو ، پیاز ، روغن زیتون و نمک‌ ، زیتون و فلفل اضافه کنید. و بعد از مرینت شدن و زمانی که گذشت آن را به سیخ بکشید و کباب کنید و نوش جان کنید.

کباب برگ

این کباب از دسته کباب‌های محبوب است که خیلی‌ها فقط "کباب برگ" را می‌شناسند. برای تهیه این کباب گوشت را به صورت ورقه ورقه‌های نازک برش دهید و با پشت یک کارد آن را بکوبید تا صاف و یکدست شود، سپس پیاز‌ها را پوست بگیرید و بشویید و آن ها را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه نمک ، فلفل و زعفران دم کردخ به گوشت اضافه کنید و برای مدتی برای اینکه کاملاً مزه دار شود در یخچال قرار دهید. و در نهایت کباب کنید و بخورید.

کباب بختیاری

کباب بختیاری

شاید دانستن داستان کباب بختیاری برایتان جالب باشد، یک روز یکی از ایل‌ های بختیار مهمان ویژه ای داشتند و میخواستند برای مهمانشان سنگ تمام بگذارند و کباب درست کنند. به علت برخی داستان و اتفاق ها متوجه کم بودن گوشت شدند و یکی در میان از گوشت مرغ و گوشت استنفاده کردند ، این ترکیب بسیار مورد استقبال همه قرار گرفت و کم کم این کباب بسیار معروف شد و در بین همگان جایگاه خاصی پیدا کرد و یکی از کباب های پر طرفدار سفرهای ایرانی شد.

کباب قفقازی 

این کباب شباهت زیاید به بختیاری دارد زیرا در این نوع کباب هم از گوشت گاو یا گوساله به همراه گوشت مرغ استفاده می شود ، ولی در هنگام به سیخ کشیدن آن ها از فلفل دلمه های ، پیاز و هم استفاده می شود. یکی دیگر از تفاوت های این کباب با بختیاری در مرینت کردن آن اسن که به همراه ماست و روغ زیتون و اودیه جات مناسب مزه دار می شود.

کباب ترش 

این کباب یکی از غذاهای محلی ایرانی است که اصالت آن مربوط به مناطق شمالی کشور مثل گیلان و مازندارن است ، این غذا در زبان محلی "ترشه کباب "هم نامیده میشود. کباب ترش دارای طعم متفاوتی نسبت به سایر کباب هاست و همین دلیل باعث شده است تا زمانی که شما به شمال کشور سفر نکنید با این نام آشنا نشوید و در رستوران در منوی غذایی نینید.

کباب بناب 

کباب بناب مانند کباب کوبیده است و از گوشت گوسفند تهیه می شود . اندازه این کباب بین 60 تا 1 متر متغییر است و برای به سیخ کشیدن آن تبحر خاصی لازم است. 

دنده کباب

کباب دنده

کباب دنده و کباب شیشلیک نیز از کباب های خوشمزه ایرانی است که از گوشت دنده گوسفند تهیه می شود ، اصالت دنده کباب مخصوص شهر کرمانشاه است ، روش تهیه آن به این صورت است که گوشت دنده را جدا می کند و بر روی دو سیخ پهن سوار می کنند و با ته یک کارد بزرگ ساطوری می کنند، سپس گوشت را به مواد طعم دار آغشته و سپس کباب می کنند ، یکی از رازهای خوشمزه تر شدن دنده کباب این است که در هنگام کباب‌کردن مقداری روغن کرمانشاهی را با قلم مو بر روی گوشت بمالید .

کباب حسینی 

یکی دیگر از کباب های خوشمزه کباب حسینی است که تر کیبی از گوشت گاو و گوشت مرغ است. یکی از مزیت های کباب حسینی این است که برخلاف کباب های دیگر ، نیاز به زغال و منقل ندارد ، این کباب بر روی گاز به صورت دیگی درست می شود. به این صورت که پس از آماده سازی کباب ها آن ها را داخل سیخ های چوبی مخصوص گوشت میزنند و میگذارند تا با حرارت شعله گاز مغز پخت شود .

کباب سلطانی

یکی از پر طرفدار ترین و مجلسی ترین کباب ها است که در لیست غذاهای ایرانی برای گردشگران خارجی ، جایگاه ویژه ای دارد . کباب سلطانی از ترکیب کباب چنجه و جوجه کباب درست می شود.برای تهیه باید گوشت قرمز راسته و فیله مرغ را از قبل در موادی چون آبلیمو تازه، روغن زیتون و فلفل دلمه‌ایی خواباند و سپس به سیخ کشید . 

همه انواع کبا‌ب‌ها بسته به ذائقه افراد بسیار خوشمزه است و می‌توانید با توجه به سلیقه خانواده آماده و نوش جان کنید.و در نهایت این را در نظر داشته باشید که باید با گوشت تازه آماده شود. برای خرید گوشت در مشهد علاوه بر سایت 2015 می‌توانید با شماره 32015 تماس بگیرید و از خدمات ما بهره‌مند شوید.